Judokwai sluit jaar af met een DOE EN SPEL middag in de Sportfabriek.

JUDOKWAI SLUIT JAAR AF MET EEN DOE EN SPEL MIDDAG IN DE SPORTFABRIEK.

Judokwai heeft donderdag 21 december het jaar 2017 afgesloten met een doe en spel middag in de sportfabriek. De lerares van Judokwai Chantal Klein Gunnewiek heeft samen met medewerkers van de sportfabriek een leuk parcours voor de judoka’s uitgezet. Slingeren met dikke touwen alsof het bindtouwtjes waren. Slingeren in de touwen waarbij Tarzan jaloers op zou zijn geworden. Rennen om pionnen als op een race circuit. Balanceren om vrachtautobanden, steps, opdrukken en natuurlijk slingeren aan de hangbrug in de sportfabriek en veel meer leuke opdrachtjes. De judoka’s mochten deze middag hun judopakken voor een keertje thuislaten en mochten in korte broek, T-shirt en sportschoenen komen.

dsc00891dsc00943

Tot slot werden de lessen afgesloten enkele speloefeningen op de judomat met (na de sportschoenen te hebben uitgetrokken uiteraard)

dsc00933-1

Het is een hele leuke middag geworden, waarbij de judoka’s ontzettend hebben genoten en met een voldaan gevoel van de judomat af zijn gekomen.

Judokwai kan terugkijken op een succesvol 2017, met naast het deelnemen aan wedstrijdjes en judoband examens als hoogtepunten het 40 jarig bestaan. En na het stoppen van Frits Hartman als leraar vanwege het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd het vinden van een nieuwe judolerares Chantal Klein Gunnewiek. Judokwai is in 2017 begonnen met Jiu-jitsu (zelfverdediging) groep. Deze groep groeit nog steeds in aantal deelnemers. Jiu-Jitsu wordt gegeven op de woensdag avond om 20.00 uur in de sportfabriek Nijverheidsweg 8 in Vriezenveen en start weer as 3-01-2018. Belangstellenden zijn altijd welkom om te komen kijken of mee te trainen.

Ten slotte wenst het bestuur van Judokwai U een gezond en sportief 2018 toe.

Geplaatst in Uncategorized